XPS Isolatiepaneel

HOMZ PLUS

XPS isolatiepanelen

Eenvoudig en snel te plaatsen, zowel renovatie als nieuwbouw. 25% meer isolerend in vergelijking met andere isolatiematerialen.

De Homz PLUS XPS isolatiepanelen worden gefreesd uit hoogwaardige XPS-geëxtrudeerd polystyreen hardschuim isolatiemateriaal volgens norm EN13164. Deze worden geproduceerd door Jackson Insulation GmbH. De productie in Arendsee, Duitsland, is gecertificeerd volgens de normen ISO 9001, ISO 50001 en de milieucertificeringen IS 14025 en EN 15804.

De gefreesde panelen zijn aan 4 zijden voorzien van tand-, groef- en voeglijnen aan de zichtzijde, geschikt voor stenen met een hoogte van 50mm of 65mm. De panelen zijn ook beschikbaar zonder voeglijnen teneinde een verlijmd effect te kunnen bekomen. Aan de achterzijde van het paneel bevindt zich een gewafelde structuur voor een optimale hechting. Ieder paneel is voorzien van 6 voorgeboorde gaten voor isolatiepluggen met een diepte van 4mm zodanig de drukverdeelplaat in de isolatie is verzonken.

De Homz PLUS XPS zijn standaard beschikbaar in drie diktes: 50mm, 100mm en 120mm. Andere diktes op aanvraag (20mm dikte is beschikbaar voor de dagkantafwerkingen - retourafwerkingen ramen en deuren.)

R-waarde isolatie:

50mm = R-waarde 1,82 (in combinatie met andere isolatie)
100mm = R-waarde 3,7
120mm = R-waarde 4,4
De minimum norm om premies te ontvangen bedraagt 3.

Benieuwd naar de voordelen van deze isolatie?

Spouwloze, compacte oplossing

Gevelopbouw

  1. Lijmmortel voor de ondergrond
  2. Isolatie
  3. Bevestigingsankers
  4. Lijmmortel isolatie
  5. Steenstrips
  6. Voegmortel
VRIJBLIJVENDE OFFERTE
Gevelopbouw