Ontdek de voordelen van onze totaaloplossing

Wij renoveren je gevel, zorgen voor een perfecte isolatie en geven je woning de uitstraling die ze verdient en dit alles in een totaaloplossing.

Bijna Energieneutraal - BEN

Voorbereid op de BEN-normering

BEN staat voor bijna-energieneutraal. Door gebruik te maken van deze hoogwaardige isolatie met een lage Lambda-waarde van slechts 0.027 W/mK, ben je voorbereid op de BEN-normering (als de Lambda-waarde laag is, gaat er minder warmte verloren). Jouw comfort is het sleutelwoord namelijk een aangenaam binnenklimaat in elk seizoen!

Geen koudebruggen of condensatie meer

Technisch perfect

Door isolatie aan te brengen tussen de dorpel en de vensterbank, behoren koudebruggen of niet-conforme bouwknooppunten tot het verleden. Een goede dampdoorlatendheid zorgt ervoor dat condensatieproblemen in de toekomst worden voorkomen. Het bestaande schrijnwerk kan indien gewenst behouden blijven, aangezien alles op maat wordt afgewerkt.

Steenstrips

Je gevel in een nieuw kleedje: afwerking met steenstrips

De uitstraling van je gevel wordt veranderd door gebruik te maken van steenstrips. Er zijn talloze mogelijkheden aan kleuren en patronen, of je nu op zoek bent naar een moderne, hedendaagse of rustieke, landelijke uitstraling.

Energiebesparing met gevelisolatie

Optimale investering

Door de Homz PLUS XPS isolatiepanelen te plaatsen, wordt je gevel grondig geïsoleerd, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op je energiefactuur. Bovendien neemt de waarde van je woning toe, omdat deze grotendeels wordt bepaald door het energieprestatiecertificaat en de uitstraling van je woning. Dit maakt het een ideale investering.

Izi Bricks, jouw betrouwbare specialist

Betrouwbare partner

Met gevelisolatie investeer je voor de lange termijn. Dan is het raadzaam om te kiezen voor een betrouwbare specialist die alles zorgvuldig voorbereidt en resultaat levert. Dit voorkomt discussies nadien over extra kosten door eventuele aanpassingen aan bijvoorbeeld het dak, goten of andere zaken. Bij Izi-Brick kies je voor een totaaloplossing, krijg je een vaste prijs en ben je verzekerd van een betrouwbare partner. Wij renoveren je gevel, zorgen voor een perfecte isolatie en geven je woning de uitstraling die ze verdient.

Graag een vrijblijvend adviesgesprek?